De verwarming kan optimaal geregeld worden met domotica. Hiervoor zijn verschillende oplossingen of combinaties mogelijk. Zoals met de Fibaro Home Center, Nest thermostaat of Danfoss Link CC. De temperatuur makkelijk bijstellen door middel van uw smartphone, Ipad of via de Home Center.

Vakantie modes

Wanneer u een weekend weg bent zet u het systeem gewoon op vakantie stand. Vlak voor u thuis komt zal de verwarming weer terug gaan in zijn normale modus zodat u niet aankomt in een koud en kil huis.

Regelen per vertrek

Met de thermostaat kranen van Danfoss, Popp of Honeywell kan de temperatuur in huis worden geregeld per vertrek. Op elke radiator in huis wordt een draadloze thermostaatkraan geplaatst, waarmee op afstand de temperatuur is in te stellen en uit te lezen.

Bekijk de producten in de shop

Danfoss Thermostaat kraan

Elegant ontwerp en direct of op afstand te bedienen.

Vloerverwarming combineren met domotica

Ook vloerverwarming is goed te bedienen en regelen met een domotica systeem. Zo kun je de Heatit inbouw thermostaat in een inbouwdoos plaatsen en direct de vloerverwarming bedienen. Omdat de Heatit thermostaat Z-Wave (de verbeterde Z-Wave Plus) ondersteund kan de thermostaat vanuit een z-wave domotica controller worden bediend. Daardoor kun je makkelijk een tijdschema instellen via de pc of de huidige temperatuur aanpassen vanuit de app.

Bekijk product