Service & Retouren

Bent u toch niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Dat is vervelend en daar gaan we wat aan doen! Graag willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom kunt u uw bestelling binnen Nederland gewoon retour sturen:

  • 14 dagen bedenktijd bij bestellingen via de webshop
  • Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we bij voldoende voorraad dezelfde dag je nieuwe product toe
  • Geld terug? Binnen 14 dagen van retourmelding, wordt het bedrag teruggestort
  • Defect product? Deze kunt u gratis retour zenden en u ontvangt gewoon een nieuwe

Bedenktijd & Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retourneren

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de mail.

Product ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons opnemen. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Uitzonderingen op retouren

In enkele gevallen is er een uitzondering op het standaard retourrecht.

Projecten & maatwerk

Producten die u koopt binnen een project worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt en geconfigureerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na levering of succesvolle betaling definitief.

Beschadigd product of verpakking

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Aankoopbedrag terugstorten

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Heeft u verdere vragen, dan helpen wij u graag verder via telefoon of e-mail. Contact opnemen

Product retourneren

Note: For orders and shipments to other countries, other rules apply. Check here