Door uw wensen uit te werken in een systeem dat alvorens inbouw bij en door ons wordt geïnstalleerd en getest kunt u het direct na inbouw in gebruik nemen.

Alles wordt aangeleverd zodat de installateurs exact weten waar welke dimmer, bewegingsmelder of andere modules geplaatst dient te worden. Zodra iets geïnstalleerd is werkt het direct en is het op afstand te bedienen.

Naar wens aanpassen

Heeft u nou later nog extra wensen of hulp nodig? Dan kunnen wij u daar uiteraard mee helpen.

We helpen u graag meer comfort toe te voegen. van kleine aanpassingen zoals de snelheid dat een lamp dimt tot het volledig automatiseren van de verlichting of zonwering.

Verlichting Automatiseren

Voor het volledig automatiseren van de verlichting hebben wij bijvoorbeeld het door Control Living ontwikkelde Smart Lights script. Dit is een scene die de verlichting op basis van beweging, de lichtintensiteit in de ruimte en het moment van de dag de verlichting dimt. Hiermee is elke lamp op elk moment van de dag de gewenste intensiteit.

Meer over slimme verlichting

Smart Lights script©

 12,40 28,93

Smart lights is een script voor de Fibaro Home Center 2 dat de verlichting in huis intelligent en automatisch gestuurd maakt. De verlichting zal op elk moment van de dag perfect geregeld zijn.

SKU: CLSMLI Categorieën: ,
Verder lezen

Batterij status overzicht script for HC2

 6,19

Een Fibaro Home Center 2 script ontwikkeld door Control Living. Specifiek ontwikkeld om uw huis beter te automatiseren en slimmer te maken. Want home automation draait voor ons om het echt slim maken van uw woning. Ontvang elke week of maand een e-mail en notificatie van het systeem over de status van al uw batterij gevoede apparaten.

Categorie:
Verder lezen

Domotica installeren

Het is belangrijk dat alles correct geïnstalleerd wordt, om gevaarlijke situaties of problemen achteraf te voorkomen.

Lees meer

Domotica Calculator

U kunt heel eenvoudig zelf berekenen wat de kosten van het automatiseren van uw woning zijn.

Bereken uw systeem

Domotica advies, en installatie voor uw woning

Stel uw vraag of geef aan waar we u bij kunnen helpen.

*Deze velden dient u in te vullen om dit formulier te kunnen verzenden

Benieuwd naar hoe we u verder kunnen helpen met domotica advies?