Denkt u na over een home automation systeem in uw huis of kantoor? Door alle mogelijkheden weet u wellicht niet goed waar te beginnen. Of u nu klein wilt starten of liever uw gehele woning wilt automatiseren.Wij kunnen u daarbij helpen!

Onze service begint bij uw ideeën en gaat door tot na de ingebruikname. Zo kunnen wij u helpen bij het personaliseren van het domotica systeem of het programmeren van uitgebreide scenes die passen bij uw stijl van leven.

Persoonlijk advies

Een prachtig systeem met oneindig veel mogelijkheden, u heeft waarschijnlijk al enkele ideeën, maar wat kan er nog meer? Misschien vraagt u zich af hoe een product eruit ziet in uw woonkamer? Graag bespreken wij samen met u wat uw wensen zijn. Wij kijken met u naar de mogelijkheden en stellen vanaf daar een systeem samen en niet andersom. Dit kan telefonisch, komen we bij u langs of kunt u onze showroom bezoeken voor een demo. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

VOORBEREIDINGEN & INBOUWEN

Tijdens de bouw of verbouwing van een woning kunt u rekening houden met de aanleg van een domotica systeem, om zo problemen achteraf te voorkomen.

Ook is het van belang de installatie professioneel aan te leggen, kunt u dit zelf of laat u dit door een installateur doen?

Systeem Configuratie

Uw op maat gemaakte systeem kan geheel voor-geïnstalleerd geleverd worden. Zodat u het direct kunt gebruiken bij ontvangst zonder handleiding of setup.

Na-Service voor uw gemak

Het begint pas bij de ingebruikname. Wij helpen u ook na de installatie om te zorgen dat u kunt blijven genieten van uw huis!

Domotica systemen zijn zeer uitgebreid en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vaak ontstaan enkele weken na de ingebruikname wensen om het systeem nog beter aan uw gebruik of schema aan te passen.

Aanpassen aan uw wensen

Dit kan een kleine aanpassing zijn zoals een timer instellen voor de tuinverlichting tot het volledig automatiseren van alle verlichting of rolgordijnen in huis. Hier hebben wij kant-en-klare oplossingen voor en configureren ook vaak op maat, precies zoals u dat in gedachten heeft. Dit kan op afstand of op locatie.

Investering

Een domotica systeem is een investering in uw woning. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en de omvang van het project. Het is logisch dat u van tevoren wilt weten wat dit gaat kosten. We zijn open over de kosten en bespreken dit altijd vooraf.

Voor gedetailleerd advies op maat nodigen wij u uit in onze showroom of komen wij bij u langs. Bij aanschaf van een domotica systeem zijn er geen kosten verbonden aan het eerste advies gesprek en telefonisch advies is altijd gratis.

Indien u alleen gebruik wilt maken van ons advies dan vragen wij daar eenmaal €75 voor.

  • Gratis telefonisch advies
  • Een los advies gesprek voor €75
  • De totale advies kosten zijn vooraf bekend
  • U krijgt een goed beeld van de totale investering

Project Portfolio

Steven is een buitengewoon vriendelijk en vooral zeer deskundig op het gebied van Domotica.

Via zijn bedrijf heb ik mijn huis smart gemaakt met een uitgebreide configuratie van Fibaro. Via 11 sensoren wordt het huis bestuurd en wordt er flexibel ingespeeld op situaties. Van licht, verwarming, ventilatie, rolluiken en alarm vindt de besturing plaats. Steven heeft voor mij een aantal zeer cruciale scenes geschreven. Al met al een complexe domotica installatie en we zijn nog niet klaar.
Dit bedrijf snapt het echt.
Een top bedrijf met echte pro’s!

Jeroen

Bezoek de showroom of Bel: +31 (0)85 0608 922

Graag plannen we met u een afpsraak in om de showroom in Hardewijk te bezoeken. Dit kunt u doen door ons te bellen of door onderstaand formulier in te vullen en dan bellen wij u terug.
*Deze velden dient u in te vullen om dit formulier te kunnen verzenden