Een compleet plan

Van idee tot installatie, het hele traject of juist een stap in het traject. De keus is aan u, wij zijn er klaar voor!

Persoonlijk advies

Een prachtig systeem met oneindig veel mogelijkheden, u heeft waarschijnlijk al enkele ideeën, maar wat kan er nog meer? Misschien vraagt u zich af hoe een product eruit ziet in uw woonkamer? Graag bespreken wij samen met u wat uw wensen zijn. Wij kijken met u naar de mogelijkheden voor uw woning en stellen vanaf daar een systeem samen. Dit kan telefonisch, komen we bij u langs of kunt u onze showroom bezoeken voor een demo. Dit kan ook in de avond of in het weekend.

VOORBEREIDINGEN & INBOUWEN

Tijdens de bouw of verbouwing of nieuwbouw van een woning kunt u rekening houden met de aanleg van een domotica systeem, om zo problemen achteraf te voorkomen.

Ook is het van belang de installatie professioneel aan te leggen, kunt u dit zelf of laat u dit door een installateur doen?

Meer over Voorbereiden & Installatie

Investering

Een domotica systeem is een investering in uw woning. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en de omvang van het project. Het is logisch dat u van tevoren wilt weten wat dit gaat kosten. We zijn open over de kosten en bespreken dit altijd vooraf.

Voor gedetailleerd advies op maat nodigen wij u uit in onze showroom of komen wij bij u langs. Bij aanschaf van een domotica systeem zijn er geen kosten verbonden aan het eerste advies gesprek en telefonisch advies is altijd gratis.

Indien u alleen gebruik wilt maken van ons advies dan vragen wij daar eenmaal €75 voor.

  • Gratis telefonisch advies
  • Een los advies gesprek voor €75
  • De totale advies kosten zijn vooraf bekend
  • U krijgt een goed beeld van de totale investering

Domotica calculator

Uitvoering

Domotica systemen zijn zeer uitgebreid en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vooraf aan de installatie dient het geconfigureerd te worden. En na de installatie zijn er vaak kleine afstellingen nodig. 

Systeem Configuratie

Uw systeem kan alvorens de installatie geheel geconfigureerd worden. Zodat u het direct kunt gebruiken bij levering!

Zo worden alle modules als dimmers, schakelaars, sensoren op het systeem gekoppeld.

Voor uw gemak regelen we het alarm systeem direct in en is het mogelijk om een van onze scripts in te laten stellen.

Na-Service voor uw gemak

Het systeem moet goed reageren op uw manier van leven. Vaak ontstaan enkele weken na de ingebruikname wensen tot personalisering van het systeem. Dit kan een kleine aanpassing zijn zoals een timer instellen voor de tuinverlichting tot het volledig automatiseren van alle verlichting of rolgordijnen in huis.

Wij u helpen bij het personaliseren van het domotica systeem of het programmeren van uitgebreide scenes die passen bij uw stijl van leven. Hier hebben wij kant-en-klare oplossingen voor en configureren ook vaak op maat, precies zoals u dat in gedachten heeft. Dit kan op afstand of op locatie.

Meer over systeem configuratie

Systeem Installatie

Met het opgestelde plan is de installatie een fluitje van een cent. Dit kan door een van onze erkende installateurs worden gedaan of via uw eigen aannemer. Wij verzorgen dan installatie instructies zodat ze dit volledig zelfstandig kunnen.

Meer over Voorbereiden & Installatie

Project Portfolio

Steven is een buitengewoon vriendelijk en vooral zeer deskundig op het gebied van Domotica.

Via zijn bedrijf heb ik mijn huis smart gemaakt met een uitgebreide configuratie van Fibaro. Via 11 sensoren wordt het huis bestuurd en wordt er flexibel ingespeeld op situaties. Van licht, verwarming, ventilatie, rolluiken en alarm vindt de besturing plaats. Steven heeft voor mij een aantal zeer cruciale scenes geschreven. Al met al een complexe domotica installatie en we zijn nog niet klaar.
Dit bedrijf snapt het echt.
Een top bedrijf met echte pro’s!

Jeroen

Domotica advies nodig?

Graag plannen we met u een telefonische afspraak of een bezoek in de showroom in Hardewijk. Dit kunt u doen door ons te bellen of door onderstaand formulier in te vullen en dan bellen wij u terug.
*Deze velden dient u in te vullen om dit formulier te kunnen verzenden